Spotkanie na AirShow 2007
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Były też i pozytywne emocje podczas wczorajszego dnia. Przede wszystkim bardzo się cieszę, że miałam okazję Was poznać na żywo.
To cudowne uczucie przekonać się, z jak wspaniałymi ludźmi się współpracuje. Mam nadzieję, że przed nami jeszcze nie jedno spotkanie i do tego w większym gronie.
Z przelotów zdjęcia wyszły bardzo kiepskie, ze statyki da się coś sensownego wyciągnąć.

Oraz trochę obrazków zza lotniska:
''Laundry Service''

KF Spotting

W międzyczasie strrraszny pająk zaatakował Synte Grześka..

Na koniec fotka z przelotówką w tle oraz mijanka z opierzonym.

P.S. Jeśli dobrze pamiętam to te 20% społeczeństwa wnikliwie studiowało program pokazów.
To cudowne uczucie przekonać się, z jak wspaniałymi ludźmi się współpracuje. Mam nadzieję, że przed nami jeszcze nie jedno spotkanie i do tego w większym gronie.
Z przelotów zdjęcia wyszły bardzo kiepskie, ze statyki da się coś sensownego wyciągnąć.

Oraz trochę obrazków zza lotniska:
''Laundry Service''

KF Spotting

W międzyczasie strrraszny pająk zaatakował Synte Grześka..

Na koniec fotka z przelotówką w tle oraz mijanka z opierzonym.

P.S. Jeśli dobrze pamiętam to te 20% społeczeństwa wnikliwie studiowało program pokazów.

Pozdrawiam, Karolina.
Dziękuję Karolino,
to moje pierwsze zdjęcia z Syntą w czasie spottingu
Teraz już wiem, co widzą na co dzień moi sąsiedzi
A pająk był przerażający (jestem arachnofobikiem) i gdyby nie tak miłe towarzystwo, to zapewne nie wyszedł by cało ze spotkania z Syntą.
to moje pierwsze zdjęcia z Syntą w czasie spottingu
Teraz już wiem, co widzą na co dzień moi sąsiedzi
A pająk był przerażający (jestem arachnofobikiem) i gdyby nie tak miłe towarzystwo, to zapewne nie wyszedł by cało ze spotkania z Syntą.
Grzegorz Tuszyński
www.grztus.pl
www.grztus.pl
Witam,
I ja dziękuje za spotkanko, super że was poznałem, 2 lata wstecz (Rasog i Ernest)
teraz: SIS,Fryzyjka,Gawron,Gryni,Grztus,JaroM nie udało się zobaczyć z KF-em, ale myślę, że nadrobimy
Powoli jakieś fotki:
Żelaźni..

F15 Eagle (USA)

GROT (4x Su22, 3x Mig-29, 3x F-16)

TS-11 Iskry

Podobnie jak Gryni, miałem do was podjechać, ale sami wiecie co się stało.
Pozdrawiam,
I ja dziękuje za spotkanko, super że was poznałem, 2 lata wstecz (Rasog i Ernest)
teraz: SIS,Fryzyjka,Gawron,Gryni,Grztus,JaroM nie udało się zobaczyć z KF-em, ale myślę, że nadrobimy
Powoli jakieś fotki:
Żelaźni..

F15 Eagle (USA)

GROT (4x Su22, 3x Mig-29, 3x F-16)

TS-11 Iskry

Podobnie jak Gryni, miałem do was podjechać, ale sami wiecie co się stało.
Pozdrawiam,
Jetphotos | MTO + 350D
- meteo_expert
- Kontakt:
ciekawe kiedy mnie się uda Was poznać....:(:(:(:( pewnie za 100 lat :(
- meteo_expert
- Kontakt:
ciekawe kiedy mnie się uda Was poznać....:(:(:(:( pewnie za 100 lat :(
Ja tylko wpadlam na Was przelotem przy statyce. Mam nadzieje ze kiedys uda sie nam spotkac na dluzej choc ja moge tylko w weekendymeteo_expert pisze:ciekawe kiedy mnie się uda Was poznać....:(:(:(:( pewnie za 100 lat :(
Pozdr,
MH