ACARDS 1,65

Coś dla Spotterów ze skanerkiem oraz radarem SBS.
Awatar użytkownika
michal75
Posty: 203
Rejestracja: 14 maja 2009, 06:50

24 grudnia 2009, 10:11

Witam,
mam prośbę do użytkowników i znawców programu, co trzeba kliknąć aby przy depeszach podawany był typ samolotu, bo u mnie się nie wyświetla, jest tylko zielony nawias. Włączone mam crc check, extended mode, resolve airport. co ewentualnie jeszcze włączyć.
mick
Posty: 601
Rejestracja: 07 lutego 2007, 01:24
Lokalizacja: Bolesławiec
Kontakt:

24 grudnia 2009, 14:10

Otwórz plik "setup".
Configuration/installation -> Reports
Report One Line w tej rubryce ręcznie z listy po lewej możesz sobie wpisać co chcesz żeby się pojawiało w depeszy.
Brakujący typ samolotu: przewiń sobie na koniec w tej linijce i dopisz po spacji #TYPE#
UL986, UP861, UP733, UN869, LASIS-DIBED
Awatar użytkownika
michal75
Posty: 203
Rejestracja: 14 maja 2009, 06:50

25 grudnia 2009, 11:32

Wielkie dzięki za podpowiedź
ODPOWIEDZ